Confidenţialitate

Metrorex: Circulația între Piața Sudului și Tineretului a fost reluată în condiții normale după o posibilă tentativă de suicid

Luni – 17 iulie 2023 – circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir, după ce o persoană s-a aruncat pe șinele de metrou. La aproximativ jumătate de oră, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale.

UPDATE 17:58. Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale începând cu ora 17:50

Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale.

UPDATE 17:53. Circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir.

„Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio persoană nu se află în această arie și nu este pusă în pericol.

La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției. Revenim cu detalii referitoare la reluarea circulației în condiții normale”, transmite Metrorex.

Știre inițială

„Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, în jurul orei 16:47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a cazut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment, circulatia trenurilor se reorganizează. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru interventie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite Metrorex.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: O nouă săptămână de caniculă în emisfera nordică. Meteorologul Silviu Grigore explică cum va fi vremea în România săptămâna viitoare | AUDIO