Confidenţialitate

Metrorex a primit bani pentru a funcționa la capacitatea maximă, anunță ministrul Grindeanu. „Șantajul se va curma în toamnă” | AUDIO

La rectificarea bugetară, compania Metrorex a primit bani pentru a funcționa la capacitatea maximă, spune ministrul Transporturilor.

Declarația lui Sorin Grindeanu vine în condițiile în care, din cauza datoriilor Metrorex către firma de mentenanță, vreme de o lună de zile, de la jumătatea lui iulie și până în 16 august, compania a redus numărul trenurilor aflate în circulație ceea ce a dus la aglomerație la metrou.

Șantajul practicat de Metrorex se va termina odată cu instalarea noii conduceri mai susține Sorin Grindeanu:

„Soluția asta ca de fiecare dată să se vină la guvern și să se ceară bani, fiindcă disconfortul este mare, al călătorilor cu metroul în București și acest soi de șantaj până la urmă trebuie să se curme și se va curma în această toamnă. Mă aștept ca viitorii membri ai consiliului de administrație și viitorul director general să-mi vină cu un plan economic viabil pe masă, astfel încât situația economică a Metrorexului să se îmbunătățească.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Nicușor Dan după ce Grindeanu a spus că e dispus să discute transferul Metrorex la PMB: „PSD, în continuare un partid anti-București”