Confidenţialitate

Nicușor Dan după ce Grindeanu a spus că e dispus să discute transferul Metrorex la PMB: „PSD, în continuare un partid anti-București”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat într-o postare pe Facebook după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat că e dispus să discute transferul Metrorex la Primăria Municipiului București.

„Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe sau județe. Dimpotrivă, Bucureștiul e cel care contribuie la susținerea celorlalte regiuni ale țării, iar asta e firesc pentru dezvoltarea României”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

„Cu 10% din populația țării, Bucureștiul produce aproximativ un sfert din PIB-ul României. Deci bucureștenii produc mult peste media națională, dar, cu toate astea, administrația locală din București nu primește atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei. Asta e realitatea, iar dincolo de asta mai constat că PSD e în continuare un partid anti-București”, a mai scris primarul Capitalei.

Sursa foto: Inquam Photo / George Călin

Citește și: Grindeanu, dispus să discute transferul Metrorex la PMB | AUDIO