Mărturisiri emoţionante ale lui Florin Busuioc în emisiunea La Radio cu Andreea Esca

Invitat în emisiunea La radio cu Andreea Esca de la Europa FM, Florin Busuioc, „Busu” de la Meteo, a povestit cu sinceritate momente mai dificile ale vieţii lui.

Actorul n-a ocolit subiectul primei căsătorii din tinereţe, întâmplată imediat dupa ce a terminat facultatea şi, ca şef de promoţie, a fost angajat la Teatrul de la Piatra Neamţ, recunoscut pentru că “pregătea actorii pentru Bucureşti”.

“M-am însurat cand eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat si am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul asta. Chiar am o problema cu mine legată de povestea asta”.

Florin Busuioc s-a recăsătorit peste mulţi ani, cu o fostă studentă a sa, Lili, cu care are două fetiţe, Catinca şi Natalie.

“Am avut discuţii foarte cinstite legate de fratele lor. Nu-l cunosc, nu l-au întâlnit încă, dar ştiu despre el, ştiu despre ce e vorba. Nu am ascuns chestia asta. N-a fost niciodată un secret. Şi Catinca şi Natalie au înţeles, le mai aud cum spun câte unei colege: eu mai am un frate care nu e aici în Bucureşti. E ceva normal, face parte din viaţa mea”.

Când fata cea mare a intrat în direct la Europa FM şi i-a mărturist că-l iubeşte, Florin Busuioc a exclamat: “aşa, om bătrân, mă faceţi să plâng”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS