Marius Moga: “Mi-ar plăcea să cred că sunt unul dintre cei care exportă drept de autor românesc” – VIDEO

Vineri, 29 iulie, în prima seară a concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, artiştii de la DeMoga Music au luat cu asalt scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării.

Marius Moga, coordonatorul proiectului DeMoga Music Show, a stat de vorbă cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, căruia i-a dezvăluit, în backstage, cum îşi învaţă elevii să devină staruri.

“Toţi oamenii care au fost aici sunt ori de la noi de la studio, ori sunt de la Vocea României. Au fost la mine în echipă şi s-au lipit de echipa DeMoga după ce s-a terminat”, a explicat Marius Moga în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

“Eu insist ca fiecare artist să petreacă o anumită perioadă în studio: şase luni, un an, în care să-şi găsească piesele, să-şi găsească vocea. Acum, cu aceaste concerte, ne prindem cum se descurcă pe scenă”, a mărturisit Marius Moga.

“Am introdus de trei-patru ani moda compozitorilor care se adună şi compun împreună piese.

Încercăm să urcăm la nivelul la care se compune internaţional pentru că ţara asta are mult talent şi mi-ar plăcea să cred că sunt unul dintre oamenii care încearcă să exporte drept de autor românesc în afara ţării”, a continuat artistul în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.