Confidenţialitate

Mariah Carey a făcut playback de Anul Nou, în Times Square VIDEO

Cântăreaţa americană Mariah Carey a susţinut în noaptea de Anul Nou, un recital în Times Square din New York, în cadrul petrecerii “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest”, transmis de ABC.

Se pare că din cauza unei defecțiuni tehnice, a ieșit la iveală că Mariah Carey făcea playback, scrie New York Times.

Mariah Carey a încercat fără succes să atingă notele hitului său ”Emotions”. ”Nu putem auzi”, a spus artista, în faţa a peste 1 milion de persoane din Times Square.

Problemele au continuat şi pe parcursul melodiei ”We Belong Together”. În timp ce înregistrarea rula, Mariah Carey a renunţat să mai cânte.

În timp ce piesa se auzea, în loc să cînte, Mariah Carey s-a scuzat, spunând că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. ”O să cântăm”, a adăugat ea.  Din înregistrare se pare însă că artista uitase și versurile.

”Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este”, a spus ea. A încercat să salveze momentul rugând publicul să cânte.

La final, publicul a aplaudat-o, totuși.

A părut că lucrurile s-au remediat odată cu ”We Belong Together”, însă o altă problemă s-a ivit. Mariah Carey s-a oprit din cântat, iar înregistrarea a continuat. ”Nu va fi mai bine de atât”, a spus ea şi a părăsit scena.

Cauza defecţiunii tehnice nu a fost clarificată imediat. După recital, Mariah Carey a publicat pe Twitter un mesaj în care a încercat să dea explicaţii, încheiat cu un emoji care exprimă tristeţe. ”Să aveţi un an nou fericit şi cu sănătate! Să închinăm pentru a ajunge de mai multe ori cap de afiş în 2017”, a scris ea.

https://www.youtube.com/watch?v=UkTy_vSPkWc