Loredana la Europa FM Live pe Plajă: “Îmi place să improvizez foarte mult, spre disperarea trupei mele” – VIDEO

Loredana a fost cea care a încheiat prima seară a celui mai mare eveniment muzical de la malul măriiEuropa FM Live pe Plajă 2016.

Vineri, 29 iulie, Lidia Buble, Adrian Sînă, Smiley, Fly Project, Loredana, Voltaj, artiştii de la DeMoga Show, dar şi invitaţii surpriză Alina Eremia, Connect-R şi Feli, au încins atmosfera de pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, a aşteptat-o pe Loredana în backstage, unde au discutat despre felul în care artista îşi pregăteşte spectacolele, dar şi despre proiectele-surpriză la care lucrează.

“Încerc ca orice concert să fie deosebit, niciunul nu seamănă cu altul, îmi place să schimb, îmi place să improvizez foarte mult, spre disperarea trupei mele care trebuie să fie tot timpul pe fază. Le-am zis: când suntem pe scenă, ştim de unde plecăm, dar nu ştim unde ajungem, muzical vorbind“, a mărturisit Loredana în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

“Pregătesc pentru toamna aceasta un nou single. Nu pot să vă spun prea multe despre cântec, dar cu siguranţă va fi ceva deosebit. Un nou concert la Sala Palatului, un musical, am început Vocea României din nou”, a dezvăluit artista în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim