Liviu Dragnea: Premierul își va depune mandatul

 Victor Ponta demisionează din fruntea guvernului – după protestul de aseară care a scos în stradă 25.000 de oameni.

Mulțimea revoltată a cerut demisia premierului Victor Ponta, a minstrului de Interne, Gabriel Oprea, şi a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Vestea că Victor Ponta își depune mandatul a fost făcută în urmă cu puțin timp de președintele PSD Liviu Dragnea:

„Noi ne-am asumat împreună niște principii la Congres, am stabilit că producem o ruptură totală de trecut, care înseamnă și o ruptură totală de vechiul mod e a face politică.

Am stabilit că facem politică pentru oameni și a face politică pentru oameni înseamnă că nu trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii își strigă nemulțumirea. (…)

Am înțeles că unii parteneri de-ai noștri nu doresc să își asume nicio responsabilitate și nu înțeleg că nu se mai poate face politică rupți de societate sau de ceea ce cer oamenii în toată societatea. Dacă ei nu își asumă, primul ministru a hotărât să își depună mandatul pentru că nu se mai poate continua așa.

O să avem o întâlnire în Coaliție. Imediat după această declarație o să îi sun pe colegii noștri din Coaliție să ne vedem la ora 1, să ne vedem cu primul ministru și să stabilim împreună care este calea de urmat”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS