Confidenţialitate

Andi Moisescu, impresionat teribil de mama lui, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca – VIDEO

În debutul său la radio Europa FM, Andreea Esca a reușit să-i facă câteva surprize memorabile bunului ei prieten, Andi Moisescu.

Invitat pentru un interviu cu garda jos, atipic, în care a trebuit să treacă prin niște probe speciale, Andi Moisescu nu doar că a povestit lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată în public, dar a trăit și emoții intense.

Mama lui Moisescu a intrat în emisiune și a făcut o mărturisire pe care Andi o va purta toată viața în inimă: ‘Nu știu dacă i-am spus vreodată, nici lui și nici fratelui lui, Tudor, că eu chiar sunt mândră de ei. Și de cum s-au descurcat în viață. Mi se par niște băieți absolut pregătiți pentru viață. Nu cred că le-am spus niciodată că nu prea e genul familiei noastre să facem astfel de declarații’.

Andi Moisescu a păstrat un moment lung de tăcere, fiind vizibil emoționat.

În aceeași emisiune, mama lui Moisescu i-a povestit Andreei Esca și despre obiceiul familiei de a învăța pentru Crăciun câte o poezie, obicei păstrat de zeci de ani. ‘De fiecare Crăciun facem asta. Fiecare facem momentul cu poezii, dintotdeauna – de la tata care avea 90 de ani când a plecat dintre noi și până la cel mai mic care poate scoate două vorbe, toată lumea trebuie să spună o poezie.Și poezie nouă nu pe aceea de acum 15 ani.’, a spus doamna Moisescu.

Tachinat de Andreea Esca pe seama poeziilor pe care le recita, Moisescu a râs ‘acum am copii, îi pun pe ei sa recite și scap.’

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 12.00, la Europa FM.[gap]