Confidenţialitate

La 77 de ani, Margareta Pâslaru lansează albumul ”Idei”

Margareta Pâslaru surprinde cu nouă lansare de album, la 77 de ani. Margareta Pâslaru are compoziţii proprii noi, înregistrate pro bono, în duet cu Horaţiu Mălăele, Sofia Vicoveanca, Virgil Ianţu şi Luiza Zan.

Arhiva compoziţiilor sale din anii ’60 si ’70 este preluată de alte generaţii în frunte cu actriţa Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu au beneficiat de noi aranjamente, în timp ce Păuniţa Ionescu păstrează atmosfera din 1976.

În album este şi un moment în amintirea lui Dan Andrei-Aldea şi o surpriza din 1950.

Prima solistă de muzică uşoară de la noi, care a primit la Cannes Trofeul M.I.D.E.M., Margareta Pâslaru, este voluntar de onoare al Crucii Roşii Române. Este iniţiatoarea proiectului Banca de Alimente în România.

„În acest an primejdios, înlesnim hrana vitala pentru cei în impas, dăruind drepturile de autor şi încăsarile rezultate din vânzarea albumului înregistrat în Studioul Zsolt şi Andrei Kerestely. Însămânţăm binele din care rodeşte dinamica viitorului”, spune Margareta Pâslaru.

Margareta Pâslaru anunţă că încasările acestui album vor fi donate integral către Crucea Roşie pentru programul Banca de Alimente.