Confidenţialitate

IRIS x 2: Trupa IRIS se transformă în trupele IRIS

ACTUALIZARE: Cristi Minculescu a oferit mai multe detalii privind această decizie, în direct la Europa FM, în Clubul de Seară cu Toader Păun.

Povestea IRIS continuă, după cum transmit membrii formatiei IRIS, Doru Borobeică, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu și Valter Popa, într-un mesaj comun.

“Dupa o colaborare profesionala îndelungată, noi, membrii formatiei IRIS, Doru Borobeică, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu și Valter Popa, am ales doua drumuri separate, așa cum anunțam în anul 2017.

Din respect pentru tot ce a însemnat IRIS în această componență și mai ales din respect pentru publicul nostru, am ajuns la un consens cu privire la denumirile formațiilor noastre, în ciuda diferențelor care fac ireconciliabilă relația noastră profesională, urmând ca, în continuare, să evoluăm separat.

Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică își vor urma împreună drumul și se vor numi:

IRIS
CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO

Nelu Dumitrescu, la rândul său, își va continua activitatea sub denumirea:

IRIS
NELU DUMITRESCU

Nu este un final, ci o continuare firească, pentru fiecare dintre noi! Vă mulțumim pentru sprijinul permanent, iubirea şi respectul pe care ni le-ați arătat fiecăruia dintre noi ca artiști!”, transmit Doru Borobeică, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu și Valter Popa într-o scrisoare comună trimisă postului de radio Europa FM.