Confidenţialitate

Învață fără stres pentru examene (P)

Tu cum iti ajuti copilul sa faca fata emotiilor dinaintea examenelor? Il vezi ingrijorat, panicat chiar, in fata mormanelor de carti si notite. Il simti tensionat si mereu obosit.

Observi ca se concentreaza din ce in ce mai greu, ca trece foarte usor de la o emotie la alta si ca este mereu iritat. Stii ca doarme prost, iar de mancat mananca mai mult de gura ta.

 Iata cum să-l ajuti sa depaseasca aceasta perioada stresanta.

Ai grija sa pastreze un stil de viata sanatos: faceti impreuna un program de somn regulat, pentru ca are nevoie de cat mai multa odihna in aceasta perioada; asigura-te ca mananca sanatos si suficient; indeamna-l sa faca miscare pentru a se simti energic si pentru a se putea concentra mai bine.

Creează-i un mediu eficient de invatat: are nevoie de un spatiu care sa nu fie asociat cu o alta activitate. Trebuie eliminati toti factorii care ii pot distrage atentia (televizor, telefon).

Faceti impreuna un program de invatat. Fiecare sesiune de invatat ar trebui sa dureze aproximativ 50 de minute separate de pauze de 5-10 minute.

Ofera-i o recompensa dupa examane: planificati activitatea preferata pentru a-l ajuta sa te deconecteze dupa examene.

Alege un produs 100% natural, care sa il ajute sa invete cu calm. Noi ii recomandam BienPlus Antistres, care vine in ajutorul persoanelor cu epuizare nervoasa, oboseala cronica, stari depresive.

Poate lua 1 capsula pe zi, dupa masă. Se recomandă administrarea preferabil la micul dejun sau pranz, pentru a reduce nivelul de stres si a conferi energia necesara desfasurarii activitatilor zilnice.