Interviu în backstage cu Delia la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Sâmbătă, pe 30 iulie, Delia a făcut show la Europa FM Live pe Plajă 2016, alături de Carla’s Dreams, Antonia, Andra, VUNK, Proconsul, dar şi invitaţii surpriză Nicoleta Nucă, Dan Bittman şi Mihail.

După ce şi-a încheiat concertul, artista a stat de vorbă cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, căruia i-a divulgat surprizele pe care le pregăteşte pentru fanii săi.

În exclusivitate pentru Europa FM, Delia a dezvăluit numele următorului album „Psihedelia”, ce va fi lansat în primăvara anului viitor.

„După Deliria, pentru concertele de la Sala Palatului, din luna martie sau aprilie, va urma Psihedelia. Aşa se va numi următorul album”, i-a mărtusit Delia lui Toader Păun, în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

„Urmează, undeva în septembrie, să lansăm un nou videoclip la o piesă de pe albumul Deliria, pe care o ştiţi. E vorba de Cine m-a făcut om mare„, a declarat artista.

„Pe 5 decembrie, la TNB, un concert de Crăciun cu totul şi cu totul special. Cu cât ne apropiem mai mult de sărbători, o să divulg mai mult despre acest minunat concert. Important este că nu va fi decât o singură seară”, a continuat Delia în interviul din backstage Europa FM Live pe Plajă 2016.

Pe parcursul celor trei seri de Europa FM Live pe Plajă 2016, peste 25 de artiști au urcat pe scena amplasată pe plaja dintre Venus şi Saturn, oferind un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori prezenţi.

Vezi aici cum a cântat Delia la Europa FM Live pe Plajă 2016.