Confidenţialitate

Întâlnire a membrilor celulei de criză la MAI. Participă și premierul și ministrul de Interne

Celulă de criză la Ministerul Afacerilor Interne. Participă și premierul Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului le-a mulțumit medicilor din spitale care au preluat victimele exploziilor de la Crevedia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Importat este că azi noapte, din punctul nostru de vedere, s-a acţionat exemplar şi în spitale. Mulţumim medicilor şi asistentelor şi celor care au acţionat pe salvări azi noapte. Trebuie să mulţumesc pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor care au asigurat perimetrul” a declarat premierul înaintea ședinței de la MAI.

Premierul spune că se așteaptă decizia medicilor pentru transferul altor pacienți în străinătate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Sunt trei în stare foarte gravă, în continuare, la Spitalul Floreasca şi încă două persoane la spitalul Bagdasar – de la prima explozie. Vom vedea după raportul de astăzi unde mai trebuie acţionat”, a mai spus șeful Guvernului.

Ultimul bilanț de la Ministerul Sănătății arată că toți pacienții internați în Spitalul Floreasca au fost operați în cursul nopții.

Patru victime ale exploziilor de la Crevedia au fost transferate dimineață la spitale din Italia și Belgia, iar pentru alți 6 se fac demersuri pentru transfer.

Cei trei civili din explozia inițială sunt în stare foarte gravă. Nu suportă transport în acest moment, mai spun reprezentanții MS.

Sursa foto: Guvernul României