Guess Who: Muzica mea e sinceră (AUDIO)

Are versuri în limba română ‘pentru că trăim în România’ şi a cunoscut un val imens de simpatie în rândul fanilor pentru care Guess Who spune la Europa Fm că nu a aplicat o reţetă anume.

‘Sunt stări transpuse în versuri’, spune Guess Who despre piesele sale în interviul acordat lui Toader Păun la Europa FM. Nominalizat la On Air Music Awards cu mai multe piese la categoria ‘Cel mai bun Hip-Hop’, artistul spune că nu şi-a creat anumite aşteptări de la gală, deşi ar fi bucuros să câştige trofeul.

El îşi explică succesul muzicii sale prin versurile sincere şi pasiunea pe care mărturiseşte că o pune în fiecare single.

Prima ediţie a On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe covorul roşu începând cu ora 19:00 iar Gala va începe la 20:30.

On Air Music Awards este un proiect gândit pe termen lung, susţinut de Europa FM. On Air Music Awards îşi propune să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului, să implice şi creatori din alte domenii ale artei şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista şi două premii speciale, acordate de organizatori.

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio/TV şi a propunerilor făcute de oameni de radio, jurnalişti, promoteri şi case de producţie.