George Zafiu prezintă Europa Top Hit într-un nou format internațional

Din această săptămână, de duminică, George Zafiu prezintă un nou fomat al emisiunii Europa Top Hit, clasamentul transformându-se într-o listă a celor mai bune piese din toate clasamentele europene.

Astfel, Europa Top Hit devine cu adevărat un program internațional, relevant pentru a cunoaște nu doar ceea ce se ascultă în România, ci și gusturile altor europeni, fiind practic cel mai bun program pentru a descoperi inclusiv piesele care nu sunt hit la noi, dar despre care se va vorbi mai intens în România în viitorul aproapiat.

Europa Top Hit în noul format se va difuza în fiecare duminică de la ora 12:00.

”Îmi place să călătoresc, iar de duminică voi începe o călătorie virtuală prin Europa. De fapt e o calatorie în interes de serviciu prin muzica din Europa. În principiu, ascultăm cam același lucru cu englezii, olandezii sau rușii, dar detaliile fac diferența. Și sunt o mulțime de lucruri care merită povestite la radio. Duminică, de la 12.00, va fi primp ediție și, deși îmi place Vestul, am plecat spre Est și mă opresc inclusiv în Estonia. O să aveți o surpriză plăcută”, anunță George Zafiu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS