Gașca Zurli susține copiii în dificultate de la Fundația CID

Gașca Zurli susține copiii în dificultate de la Fundația CID. Este vorba de peste 100 de copii care au nevoie de îngrijiri speciale pentru că suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infestați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau sunt abandonați.

Cei care doresc să îi ajute pe acești copii pot să facă donații accesând site-ul fundației sau direct în contul RO60BRDE426SV39194474260.

În fiecare zi, copiii îngrijiți de Fundația CID au nevoie de articole de hrană, articole de igienă personală (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistență socială etc. Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii și consumabile este de 7.819 lei.

”Acești copii există. Putem întoarce capul într-o parte și să ne prefacem ca nu îi vedem. Dar ei există. Și nu pot să meargă singuri la toaletă și nici să ducă un pahar cu apă la gură. Pentru asta și pentru fiecare gest pe care îl fac, au nevoie de ajutor. Noi putem să susținem oamenii care îi ajută sau putem întoarce capul în partea cealaltă. Eu și Gașca Zurli am ales să îi privim în ochi. Și să îi luăm în brațe. Și să nu ne prefacem că ei nu există. Îi vom convinge pe părinții care ne iubesc să ne ajute.

Să strângem împreună banii de care acești copii au nevoie pentru ca fiecare zi pe care o trăiesc să fie o zi în care sunt îngrijiți și iubiți”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli și realizatoarea emisiunii Dimineața Zurli de la Europa FM.

FOTO: Denis Oroș

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS