Confidenţialitate

Gașca Zurli a strâns sute de perechi de ghetuțe la inaugurarea noului sediu Zurli

Gașca Zurli are acum o casa nouă, în București.

Mirela Retegan, fondatorul Companiei de Evenimente Zurli, a deschis porțile casei și a invitat prietenii Zurli să vină în vizită, dar nu cu mâna goală, ci cu o pereche de ghetuțe. S-au strâns sute de perechi, într-o singură zi, pentru campania “Încalță un copil, de toamnă!”. Scopul campaniei este să strângă încălțări noi care să ajungă în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

“A fost cea mai frumoasă zi din 2019. A fost o zi în care am simțit că e ziua mea. A fost o zi cu emoții ca la marile spectacole Zurli. Am inaugurat noul sediu cu o bucurie imensă. Cred cu tărie că prietenii se cunosc la succes și am simțit că toți oamenii care mă iubesc s-au dat peste cap să fie alături de mine. Au traversat Bucureștiul ca să vină să mă îmbrățișeze și să aducă o pereche de ghetuțe pentru campania noastră. Jur că n-am crezut că o sa vină atâta lume”, a declarat Mirela Retegan.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” continuă pănă pe 06 noiembrie și se încheie odată cu ultimul spectacol al Găștii Zurli din turneul de toamnă. Toate detaliile campaniei se găsesc pe www.mirelaretegan.ro

Noul sediu Zurli se află pe strada Intrarea Tudor Ștefan nr 57, București. Aici, fanii găsesc toate produsele Zurli în noul showroom.

FOTO: Ovidiu Craiciu