Fly Project la Europa FM Live pe Plajă: “Concertul acesta a fost exagerat de important” – VIDEO

Vineri, 29 iulie, în prima seară a concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, Fly Project a urcat pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, alături de Lidia Buble, Adrian Sînă, Smiley, Loredana, Voltaj, artiştii de la DeMoga Show, dar şi invitaţii surpriză Alina Eremia, Connect-R şi Feli.

După ce şi-au încheiat momentul, cei doi băieţi de la Fly Project şi Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, au vorbit în backstage despre cum s-au simţit pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016, dar şi despre ţările unde au succes.

Deşi muzica lor se aude în toate colţurile lumii, pornind din Turcia, Plonia, Rusia, Canada şi până în Statele Unite ale Americii, băieţii de la Fly Project se simt cel mai bine acasă, în România.

“Cel mai important lucru este că de fiecare dată, oriunde ajungem, ne întoarcem acasă. Pentru noi este chiar foarte important. Tocmai d-asta, concertul ăsta a fost exagerat de important pentru Fly Project. Ne-am întors acasă”,  a declarat Tudor Ionescu, unul dintre membrii Fly Project.

“De fiecare dată când ajunge în aeroport, când călcăm pe pământ românesc, noi ne simţim foarte bine”, a continuat Dan Deneş, în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

FOTO: Mircius Aecrim