Confidenţialitate

Florentin Petre s-a videcat de hepatită C

Fostul fotbalist dinamovist Florentin Petre a postat marţi un mesaj emoţionant pe Facebook.

El a anunţat că s-a videcat complet de hepatită C, după 18 ani de luptă cu virusul care i-a pus viaţa în pericol. Petre îşi începe mesajul prin a le mulţumi patronului FCSB, Gigi Becali şi impresarului Anamaria Prodan, care l-au ajutat în aceste aproape două decenii.

Mijlocaşul care a jucat şi la echipa naţională în anii 2000, spune că medicii au fost uimiţi după ce analizele au demonstrat că este perfect sănătos şi se bucură că va putea acum să între în contact direct cu copiii pe care îi antrenează.

“Dinamovist, stelist, rapidist sau orice altceva, suntem oameni cu toţii, nu suntem nemuritori şi n-ar trebui să ne irosim timpul cu ură şi cu invective”, mai scrie Florentin Petre.

În vastă de 41 de ani, Petre a jucat la Dinamo între 1994 şi 2006, are 6 goluri marcate în 53 de meciuri la echipa naţională, iar în prezent este antrenor secund la Luceafărul Oradea.

Cu Dinamo a câştigat 3 campionate, 4 Cupe şi o Supercupă a României. S-a retras timp de doi ani între 2000 şi 2002, iar în timp ce se trata pentru Hepatită C, a fost la un pas de moarte, curentandu-se grav de la un stâlp de înaltă tensiune, pe când pescuia în Delta Dunării.