Confidenţialitate

europafm.ro, cel mai accesat site al unui post de radio din România

Site-ul Europa FM este cel mai accesat site al unui post de radio din România, potrivit monitorizării realizate prin SATI în luna iunie.

EUROPAFM-RO-NUMBER-ONE-RADIO-WEBSITE

În cursul lunii trecute, europafm.ro a avut cei mai mulți vizitatori unici de pe teritoriul României, dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Concentrarea pe oferirea de știri relevante în timp real și a unei experiențe îmbogățite pentru ascultătorii fideli Europa FM, de exemplu prin completarea pieselor auzite la radio cu videoclipuri și informații trivia, duce la o creștere constantă a site-ului europafm.ro de la o lună la alta.

În luna iunie, pe europafm.ro ați putut urmări desfășurarea Alegerilor Locale dar și o hartă a candidaților cu probleme care au participat la Alegerile Locale 2016, o premieră pentru media din România.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și pe europafm.ro! Vă așteptăm să profitați și de avantajele Club VIP Europa FM, inclusiv de concursurile exclusiv online sau surprizele oferite random vizitatorilor fideli care se autentifică pe europafm.ro.