Confidenţialitate

Dragoș Suciu: „Vreau să cred că nu s-a întâmplat, dar și dacă s-a întâmplat, Simona nu a știut exact despre ce vorba” | AUDIO

Simona Halep riscă o interdicție de până la 4 ani după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă. În vârstă de 31 de ani, fostă campioană la Wimbledon și Roland Garos este suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce una dintre probele luate înainte de US Open a arătat prezența Roxadustat, folosit pentru tratarea anemiei, interzis în lumea sportivă.

Sportivii se pot dopa fără cunoștința lor, spune Dragoș Suciu, comentator sportiv, prieten al sportivei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Apare și problema în care iei anumite cocktailuri, suplimente de efort unde nu știi exact ce iei, pe care ți le dă nutriționistul și nu știi exact ce e acolo. Te poți dopa, de foarte multe ori, fără să știi că ai făcut-o”, a explicat Dragoș Suciu.

„Iar aici am putea vorbi despre o situație, despre un caz dramatic. În ultima perioadă, Simona a schimbat antrenorul, a schimbat foarte mulți oameni din stafful tehnic, iar aceste schimbări – nu știu neapărat cât de oportune au fost – însă dați-mi voie să cred că și dacă s-a întâmplat așa, vreau să cred că nu s-a întâmplat, dar și dacă s-a întâmplat așa, Simona nu a știut exact despre ce vorba”, a explicat Dragoș Suciu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Luminița Paul, Libertatea, despre Simona Halep: Urmează o perioadă de discuții. Vor fi audieri și în final se va decide: suspendare sau absolvire | AUDIO