Documentarul „Dezastrul din Colectiv”, realizat de Discovery, poate fi urmărit online – VIDEO

Discovery Channel a difuzat duminică, 13 martie, documentarul „Dezastrul din Colectiv”, despre tragedia din clubul bucureştean ce a avut loc pe 30 octombrie 2015 şi care a provocat moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci.

„Dezastrul din Colectiv”, cu o durată de 44 de minute, prezintă în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi – supravieţuitori, familiiale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de Mihai Predescu, un producător cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.

„Suntem extrem de recunoscători faţă de martorii implicaţi în această producţie, pentru curajul şi deschiderea lor de a-şi face cunoscute poveştile, astfel încât publicul să înţeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulţumită lor, am reuşit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”, a spus Charlotte Reid, producător executiv pentru Discovery Networks International.

„Dezastrul din Colectiv”, video integral:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS