Direcţia 5 a lansat piesa “Când sunt cu tine” – VIDEO

Direcţia 5 lansează piesa “Când sunt cu tine”, ce reprezintă o frumoasă poveste de dragoste.

Versurile sunt scrise de Dinu Olaraşu, iar muzica este compusă de Marian Ionescu. Videoclipul piesei este regizat de Alex Ceauşu şi a fost filmat pe parcursul unei zile.

Single-ul “Când sunt cu tine” se regăseşte pe cel mai recent albumul lansat de trupă, “Happy Days”. Pe disc sunt incluse 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv”, „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate” (alături de Adi Sina).

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, la Bucureşti.

În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcţia 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare. În cei 27 de ani de activitate, Direcţia 5 a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, singuri sau alături de nume de referinţă din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling şi mulţi alţii.