Direcţia 5 a filmat alături de Adrian Sînă videoclipul piesei „Să-i iert păcate”

Cu mai puţin de o săptămână înainte de concertul „Live in Bucureşti“, Direcţia 5 a filmat videoclipul piesei „Să-i iert păcate”, o colaborare cu Adrian Sînă.

Videoclipul piesei „Să-i iert păcate” va fi lansat cu doar câteva zile înainte de concertul „Live in Bucureşti“, pe care Direcţia 5 îl va susţine pe 15 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului. În cadrul evenimentului se vor auzi piese precum „O fată ca ea“, „Forever love“ şi „Te iubesc“.

Tot pe 15 noiembrie va fi lansat şi albumul „Happy day“, care va putea fi achiziţionat în ziua concertului chiar de la Sala Palatului.

Pe cel mai recent material discografic semnat Direcţia 5 se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ şi „Tu m-ai cucerit“.

„Le pregatim multe suprize fanilor care vor veni la concertul Live in Bucureşti, iar una dintre ele este piesa interpretată alături de Adrian Sînă, care va urca alături de noi pe scenă“, a spus Marian Ionescu.

Biletele sunt disponibile pe www.directia5official.rowww.eventim.rowww.bilete.ro şi în reţelele Eventim şi Bilete.ro.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu baieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu pestele în gheare“.

A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Direcţia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banică şi Nicoleta Nucă.