Confidenţialitate

Din 23 decembrie, Europa FM este Live pe Pârtie

Din 23 decembrie, Europa FM este Live pe Pârtie în Poiana Brașov, la baza pârtiei Bradul. Dimineața începe devreme, de la ora 8:00, cu O Dimineață de Milioane într-o ediție specială, ultima realizată de Toader Păun în acest an, care va preda microfonul lui Ștefan Lungociu, cel care va avea grijă ca zilele petrecute Live pe Pârtie să fie de milioane întregul sezon.

Alături de Lidl, Europa FM pregătește în fiecare zi concursuri și surprize celor care vin la studioul special amenajat la baza pârtiei Bradul.

Duminică, pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Mirela Retegan și Gașca Zurli pregătesc o ediție specială Dimineața Zurli, Live pe Pârtie.

Imediat după programul de la radio, de la ora 11:00, distracția se mută pe scenă pentru un spectacol Gașca Zurli plin de cadouri și surprize pentru întreaga familie.

În fiecare zi, direct din studioul Europa FM Live pe Pârtie vom aduce ultimele date despre starea stratului de zăpadă pe principalele pârtii din țară dar și cele mai tari ponturi pentru a petrece o iarnă de vis.

Dacă ajungi în Poiana Brașov, pregătește-te să fii surprins cu Europa FM și Lidl!

Informații suplimentare despre noul sezon Europa FM Live pe Pârtie sunt disponibile în secțiunea dedicată – europafm.ro/europa-fm-live-pe-partie