Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Companiile aeriene scot la vânzare pijamale de clasa business și livrează mâncare din avion

Companiile aeriene rămase fără fonduri încearcă să câștige bani pe căi cu totul neașteptate. De pildă, prin vânzarea pijamalelor care sunt de obicei făcute cadou pasagerilor de la business.

Compania australiană Qantas a scos la vânzare 10.000 de  pijamale, pe care le-a vândut în doar câteva ore.

S-au mai scos la vânzare, pentru câte 25 de dolari, pachetele de cadouri oferite pasagerilor de la clasa business, care conţin cremă de mâini, pliculeţe de ceai, biscuiţi cu ciocolată şi alune.

La rândul său, compania aeriană canadiană Air North oferă servicii de livrare la domiciliu a alimentelor servite în timpul zborurilor. Meniul include o plăcintă cu carne pentru 6,88 dolari şi o selecţie de cheesecakes pentru 13,99 dolari.

De asemenea, o companie aeriană japoneză a vândut bilete la cursă către nicăieri și a avut mare succes.

300 de pasageri au plătit pentru a se simți în avion ca în Hawaii. Însoţitoarele la bord au purtat măşti, fuste tradiţionale din Hawaii şi au servit cocktailuri în timpul zborului. Avionul a decolat de pe un aeroport din Tokyo s-a învârtit în aer 90 de minute și a aterizat pe același aeroport.

Vlad, George  și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.