Delia pregăteşte un concert de Crăciun la TNB – VIDEO

Sâmbătă, pe 30 iulie, Delia a făcut show la Europa FM Live pe Plajă 2016, alături de Carla’s Dreams, Antonia, Andra, VUNK, Proconsul, dar şi invitaţii surpriză Nicoleta Nucă, Dan Bittman şi Mihail.

După ce şi-a încheiat concertul, artista a stat de vorbă cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, căruia i-a divulgat surprizele pe care le pregăteşte pentru fanii săi.

În exclusivitate pentru Europa FM, Delia a declarat că se pregăteşte pentru un show de sărbători. Întrebată dacă spectacolul va semăna cu cele susţinute de Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă, artista a mărturisit că show-ul la care lucrează nu are nimic de-a face cu cele cu care suntem obişnuiţi în preajma Crăciunului.

„Pe 5 decembrie, la TNB, un concert de Crăciun cu totul şi cu totul special. Cu cât ne apropiem mai mult de sărbători, o să divulg mai mult despre acest minunat concert. Important este că nu va fi decât o singură seară”, a continuat Delia în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim