Dan Bittman era să fie dat afară din Holograf, din cauza soțiilor celorlalți membri – VIDEO

Invitat sâmbătă La Radio cu Andreea Esca, artistul şi-a mintit şi de începutul carierei sale în muzică și în formația Holograf. Dan Bittman a dezvăluit că era să fie dat afară din formație, din cauza soțiilor celorlalți membri. Și nu pentru că ar fi frânt inimi, așa cum ne-am aștepta.

„Pe atunci, Holograf era o trupă studențească. La început, totul a fost bine și frumos pînă m-au văzut soțiile! Atunci chiar am avut o problemă! Au zis că nu se poate așa ceva, ce-i cu omul ăsta, unde l-ați găsit? După Gabi Cotabiță îl aduceți pe ăsta?! Ăsta care cântă printre dinți, ca ăla de la Iris?” și-a amintit, râzând, Dan Bittman.

„Cu chiu, cu vai am rămas acolo! Ei, și de atunci a început treaba cu Holograf, din 1985”, a povestit artistul.

Dan Bittman a povestit și că dintre toți membrii trupei, în tinerețe cel mai mare succes la femei îl avea Edi Petroșel.

„Arătam toți bine pe vremea aia, ca să fim cinstiți, eram tineri. Dar Edi era fabulos! Avea cel mai mare succes la fete! Avea ceva special! Am fost la un moment dat în Dresda, la un festival. Lângă noi era delegația Cubei și s-a ridicat o cubaneză cum nu pot să-ți povestesc în cuvinte și a venit cu un șirag de perle, i le-a pus lui Edi de gât și nu l-am mai văzut două zile! Atât era de frumos Edi!”, a povestit Dan Bittman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS