Dan Bittman: „Am venit din concediu la Europa FM Live pe Plajă” – VIDEO

Dan Bittman, unul dintre invitaţii surpriză ai concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, a cântat împreună cu publicul strâns pe plaja dintre Venus şi Saturn, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale „Şi îngerii au demonii lor”.

După ce şi-a încheiat momentul pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016, Dan Bittman a fost întâmpinat, în backstage, de Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM.

Cei doi au discutat despre surprizele pe care artistul le pregăteşte atât cu Holograf, cât şi în cariera solo.

„Am zis să nu ratăm Europa FM Live pe Plajă. Chiar dacă suntem în concediu, ai mei colegi sunt plecaţi, unii în America, unul în Grecia. Eu m-am întors şi am venit aici”, a spus Dan Bittman.

„Cu Holograf, în toamnă, dacă nu facem un videoclip la o piesă mai veche, începem să lucrăm la piese noi. Avem deja câteva, eu am câteva idei, mai au şi ai mei colegi”, a continuat Dan Bittman.

Întrebat dacă urmează să lanseze încă o piesă în cariera solo, Dan Bittman a confirmat că, pentru moment, nu pregăteşte nimic.

„A fost doar surpriza verii cu „Stau cu picioarele în apă rece” şi în rest, nu”, a declarat Dan Bittman în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim