Confidenţialitate

Dan Barna, la Europa FM: „România joacă, de o perioadă, la categoria impusă, nu la categoria opțională, iar la categoria impusă este domnul Ciucă”

Vicepreședintele USR, Dan Barna, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în „Piața Victoriei” la Europa FM. Dan Barna a declarat că Nicolae Ciucă „este o propunere de lucru, propunerea pe care o avem acum la dispoziție”. Vicepreședintele USR a mai spus că „România joacă, de o perioadă, la categoria impusă, nu la categoria opțională, iar la categoria impusă este domnul Ciucă”.

„Este propunerea pe care președintele a anunțat-o și și-a asumat-o. Ne-a comunicat că dinspre PNL, în unanimitate, a venit această propunere. Este propunerea de lucru, pe care o avem la dispoziție. România joacă, de o perioadă, la categoria impusă, nu la categoria opțională, iar la categoria impusă este domnul Ciucă. Dacă ne uităm la structura guvernelor din țările democratice, opțiunea din zona miltară este destul de rară, dar nu pot nu recunoaște că România se află într-o situație excepțională. Este o propunere de premier, o șansă de a avea un guvern stabil. PSD-ul continuă susținerea pentru PNL și pentru Cîțu, în calitate de președinte PNL. Domnul Cîțu a anunțat azi că are o majoritate, înțeleg că cu cei de la PSD. Vom fi probabil în opoziție în perioada următoare”, a spus Dan Barna la Europa FM.

Citește și: Prof. Cristian Preda: „Numirea unui militar nu este decât un pas suplimentar către o surpare a regimului politic”.