Dacian Cioloș: ”Societatea e mai pro-europeană decât Guvernul” – AUDIO

La protestul ”Vrem Europa, nu dictatură”, reporterul Europa FM Victor Marin s-a întâlnit cu fostul premier Dacian Cioloș, în prezent președintele partidului PLUS.

Acesta consideră că protestul transmite un mesaj pro-european. ”Avem o societate românească pro-europeană. Acesta cred că este mesajul cel mai important pe care îl dau oamenii de aici și că societatea este mai pro-europeană decât este Guvernul, care ar trebui să reprezinte societatea românească.

Acesta cred că este mesajul cel mai important pe care îl transmit oamenii de aici. Sunt oameni care apără cu adevărat valorile europene și care vor să trăiască într-o țară în care valorile europene sunt și valorile României și valorile guvernanților României.

Așa ar trebui să fie. Eu sper ca toți românii aceștia și alții care acum sunt acasă să arate lucrul acesta la viitoarele alegeri europene la sfârșitul lunii mai: că România este o țară pro-europeană și că România vrea să construiască Europa mai mult decât vor cei care astăzi o reprezintă la nivelul Guvernului.”, afirmă Dacian Cioloș, în declarația acordată în exclusivitate pentru Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS