Confidenţialitate

Cum s-a văzut prima seara Europa FM Live pe Plajă 2018 – GALERIE FOTO

În prima seară Europa FM Live Pe Plajă au urcat pe scena, în fața a mii de oameni, cele mai în vogă trupe rock românești.

THE KRYPTONITE SPARKSTOULOUSE LAUTRECTHE MONO JACKSVIŢA DE VIE și CARGO au făcut un spectacol de neuitat pentru cei prezenți pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pentru încă două seri consecutive, cei mai buni artiști ai momentului vor urca pe o scenă impresionantă, la malul mării.

Vineri, 27 iulie, de la ora 16:30, vor fi alături de noi LIDIA BUBLE, ANTONIA, FLY PROJECT, FELI, VUNK, ȘTEFAN BĂNICĂ, ANDRA, SMILEY și DELIA.

Sâmbătă, 28 iulie, tot de la ora 16:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: GAȘCA ZURLI, VANOTEK & ENELI, IRINA RIMES, BERE GRATIS, THE MOTANS, HOLOGRAF, VOLTAJ, VAMA și CARLA’S DREAMS.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

CARGO

THE KRYPTONITE SPARKS

TOULOUSE LAUTREC

THE MONO JACKS

VIŢA DE VIE

Foto: Mircius Aecrim