Cristian Ţopescu: Tina Maze, noua regină de la Soci (AUDIO)

Cristian Ţopescu a mărturisit, în ‘Deşteptarea’, că admiră modestia sportivei Tina Maze care s-a impus, marţi, în proba de slalom uriaş din cadrul concursului de schi alpin de la Soci.

Sportiva slovenă Tina Maze, campioană olimpică la coborâre, a obţinut o nouă medalie de aur, după ce s-a impus, marţi, în proba de slalom uriaş din cadrul concursului de schi alpin de la Soci.

Cristian Ţopescu a apreciat, la Europa FM, modestia sportivei despre care sune că este şi nu este o vedetă. Este pentru ceea ce a realizat, nu este pentru că este lipsită de capriciile unei persoane ajunse pe trepte înalte.

O altă surpriză la Soci a fost violonista Vanessa Mae, care a reprezentat Thailanda, a fost ultima în proba de slalom uriaş, cu 3:26.97.Sportiva ungară Edti Miklos, care a reprezentat România până în 2010, s-a clasat pe locul 34, cu un total de 2:46.59.

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.