Confidenţialitate

Craiova: O femeie, arestată preventiv după ce s-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie să îi transfere mai multe sume de bani. Paguba e de peste 300.000 de lei | AUDIO

O femeie din Craiova a fost arestată preventiv pentru înșelăciune. S-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie din oraș să îi transfere mai multe sume de bani. Timp de 7 ani au corespondat prin e-mail. Paguba e de peste 300.000 de lei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit anchetatorilor, craioveanca în vârstă de 38 ani, și-ar fi creat o identitate fictivă, în noiembrie 2016. Mai exact, un bărbat, cetățean român, stabilit în străinătate. De atunci și până în decembrie 2023 a corespondant pe e-mail cu victima, o altă femeie din Craiova, în vârstă de 58 ani. În această perioadă i-a câștigat încrederea, i-a promis că o va lua de soție și a convins-o să îi trimită bani. Victima a făcut 101 transferuri bancare. Craioveanca de 38 ani a primit în total 242 mii lei și 17 mii euro.

Anchetatorii au făcut acum percheziții la locuințele și locul de muncă ale suspectei. A fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Giurgiu: Două persoane sunt anchetate după ce au exploatat prin muncă neplătită și condiții inumane persoane vulnerabile, cu deficiențe mintale | AUDIO