Copilărie în preajma Crăciunului cu Mihai Bobonete şi Adrian Văncică – VIDEO

Mihai Bobonete şi Adrian Văncică, actorii din serialul Las Fierbinţi, şi-au amintit în Deşteptarea, cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, cum îşi petreceau sărbătorile de iarnă atunci când erau copii, alături de familie.

“Mama făcea masa, şi de atunci asociez tot felul de mâncăruri care poate par ciudate. Îmi place să mănânc piftie cu covrigi, le asociez aşa, nu ştiu de ce.

Aşa cum, tot datorită copilăriei, asociez salata boeuf cu chifteluţele fierbinţi. Îmi place să mănânc combinat, aşa”, a mărturisit Adrian Văncică în Deşteptarea.

Mihai Bobonete a povestit, pentru ascultătorii Europa FM, cea mai pregnantă amintire din copilărie legată de Crăciun.

“Plecam cu colindul şi aveam nişte cizme de femeie care aveau toc din gumă, dar erau mici. […] Vorbeam cu gaşca şi ne strângeam undeva pe la ora cinci după-masa ca să plecăm. Şi aveam o hartă, când luai blocurile, apartamentele; ştiai cine nu dă, cine dă, şi aşa mai departe.

Mi-aduc aminte că eu stăteam la casă şi până să ajung să mă întâlnesc cu gaşca era de mers vreo 500 de metri. Era zăpadă pe tot drumul şi era frigul ăla în care nu mişcă nimic, nu bate vânt, nu se întâmplă nimic şi o lună d-aia mare, plină.

După ce mergeam cu colindul, cu desaga plină, mergeam spre casă, şi scârţâia zăpada sub cizmele mele cu toc. Dar eram atât de fericit, mi se părea că mă duc acasă cu desaga, de fapt, să-mi hrănesc toată familia”, şi-a amintit Mihai Bobonete.