Contra, despre preluarea naționalei: “Nu am vrut să dau cu piciorul acestei șanse”

Cosmin Contra spune că posibilitatea de a pregăti echipa națională este „un vis devenit realitate”.

În ultima lui conferință de presă la Dinamo, fostul antrenor al „alb-roșiilor” i-a mulțumit acționarului Ionuț Negoiță, care l-a lăsat să plece fără să îi ceară să achite clauza de reziliere a contractului.
Contra admite că la 41 de ani îi lipsește experiența ca tehnician dar se declară convins că va compensa prin alte calități. El consideră că a riscat atunci cînd a luat decizia despărțirii de Dinamo, deoarece încă nu este selecționer – numirea va deveni oficială abia vineri, după ce Contra va fi validat de Comitetul Executiv al federației române de fotbal.

La conferința de presă din Ștefan cel Mare a participat și Adrian Mutu. Directorul sportiv al „alb-roșiilor” a spus că noul antrenor al echipei va fi anunțat în cursul zilei de luni. Prima opțiune ar fi Vasile Miriuță, actualul tehnician al Concordiei Chiajna, iar Dinamo are și două variante din străinătate – italianul Andrea Mandorlini sau germanul Stefan Effenberg.

De menționat și că Mutu nu a exclus posibilitatea să meargă alături de Contra și la națională, cel mai probabil tot ca director tehnic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS