Confidenţialitate

Clienții Poștei Române vor avea acces în unitățile poștale din România fără certificat verde | AUDIO

Toţi clienţii Poştei Române vor avea acces în unităţile poştale din întreaga ţară fără a fi nevoiţi să prezinte certificatul verde. Compania recomandă însă purtarea în mod corect a măştii de protecţie, dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziţie în fiecare oficiu poștal, respectarea distanțării sociale când se așteaptă la rând și a regulii care impune prezenţa unei singure persoane în incinta oficiului.

„Toţi cei care au probleme de rezolvat la oficiile poştale pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a prezenta certificatul verde prin care se face dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2”, precizează Compania Națională Poșta Română.

În plus, pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum. Întrucât este furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată de la prevederile Hotărârilor care stabilesc măsurile ce se aplică pe durata starii de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului, având o reţea de peste 5.600 de subunităţi. Săptămânal, compania distribuie peste 11 milioane de trimiteri poştale, iar peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Școlile private nu mai au voie să țină cursuri cu prezență fizică. Arafat: Nimeni nu-i oprește să facă școală online | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.