Confidenţialitate

Perturbată de căderea unor copaci, circulația trenurilor a fost reluată între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt

UPDATE: Traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, unde, îmarți dimineață,, fenomenele meteorologice severe au provocat caderea copacilor pe linia de contact și întreruperea tensiunii.

Informația inițială: Circulația feroviară este afectată de căderea copacilor în gabaritul liniei, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, a transmis CFR, marți.

CFR anunță că traficul feroviar este oprit temporar, marți, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, din cauza copacilor căzuți pe linia de contact.

„Trenul R 4504 (circulă pe relația Toplița-Brașov), staționează între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Menționăm faptul că, personalul de intervenție al Regionalei CF Brașov și 2 drezine pantograf se află la fața locului și intervin pentru asigurarea gabaritului și repunerea sub tensiune a liniei de contact”, a transmis CFR, marți, printr-un comunicat.

„Precizăm că este afectată circulația a încă 5 trenuri (4503, 407, 4501, 4506 și 366) care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației”, au mai anunțat reprezentanții CFR.

Citește și: Cod portocaliu de inundații în vestul țării, pe răurile Crișul Alb și Crișul Negru | AUDIO