Confidenţialitate

Care au fost cele mai urmărite interviuri Medium Rare cu Adi Hădean în 2016

Anul 2016 a fost primul pentru emisiunea Medium Rare cu chef Adi Hădean la Europa FM. Începută în luna martie, emisiunea are parte de un nume mai puțin obișnuit, a cărui alegere a fost justificată de Adi Hădean chiar de la începuturile ei.

”Am ales și am pledat pentru acest nume, care spre deosebire de numele celorlalte emisiuni de la Europa FM e în limba engleză, dintr-un motiv simplu: consider că limba română e nedrept de săracă și de slab exploatată când vine vorba de mâncare și de gastronomie.

Foarte mulți dintre termenii pe care-i folosim azi sunt adoptați și adaptați din limba franceză, unii din germană, puțini din rusă, puțini din turcă.

Avem și terminologie românească, fără îndoială, dar ea e de multe ori nedreaptă cu mâncarea. O să dau ca exemplu exprimarea friptură în sânge, care face un deserviciu și cărnii, și potențialului consumator pentru că  deși este incorectă, transmite un mesaj extrem de puternic spre persoana care a fost condiționată din copilărie să considere sângele fie tabu, fie scârbos fie interzis în meniu, lucruri pe care le înțeleg și le accept”, spunea Adrian Hădean.

Din martie și până în decembrie, fiecare ediție Medium Rare cu Adi Hădean a adus în studiourile Europa FM și un invitat special care și-a împărtășit experiența în cadrul unor interviuri completate de fiecare dată cu o versiune exstinsă și pe europafm.ro.

Pentru realizarea top 5 cele mai umărite interviuri Medium Rare cu Adi Hădean în 2016 am ținut cont de numărul accesărilor (vizitatori unici) pentru fiecare interviu în parte, publicat pe europafm.ro, așa cum au fost contorizate în Google Analytics.

Top 5 cele mai umărite interviuri Medium Rare cu Adi Hădean în 2016

1. Geanina Staicu-Avram (JamilaCuisine) la Medium Rare cu Adi Hădean

2. Chef Joseph Hadad la Medium Rare cu Adrian Hădean

3. Mihaela Bilic la Medium Rare cu Adrian Hădean

4. Răzvan Exarhu la Medium Rare cu Adrian Hădean

5. Moise Guran la Medium Rare cu Adi Hădean