Confidenţialitate

Bilanț actualizat în urma dezastrului de la Crevedia: A fost confirmat al doilea deces. 41 de victime internate, șase în stare gravă

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență anunță că o victimă internată la Spitalul Floreasca din București a decedat. Avea arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului, spune Raed Arafat.

Autoritățile consideră că acesta este primul deces cauzat de explozie. Este vorba despre o femeie care a fost afectată de prima explozie care a avut loc la stația de GPL de la Crevedia. Primul deces este al soțului femeii, care a făcut infarct în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat cu soția sa.

Bilanțul ajunge la doui morți și 56 de răniți. Cele mai multe victime sunt din rândul pompierilor. Patru victime au fost transferate în Belgia și Italia iar în această după amiază alte victime vor fi transferate în străinătate pentru îngrijiri medicale.

41 de oameni sunt internați în continuare internați în spitalele bucureștene, șase sunt în stare gravă, mai spune Raed Arafat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.