Confidenţialitate

Avocatul Diavolului: Top 10 cele mai urmărite emisiuni pe YouTube în 2020 | VIDEO

Când vine vorba de teme controversate, dezbaterile nu sunt deloc simple, dar sunt necesare.

La Europa FM, vineri, de la 13:15, Vlad Petreanu și Cătălin Striblea intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse și te lasă pe tine să decizi ce este mai bine.

Anul acesta, la Avocatul Diavolului, au fost dezbătute teme diverse, de la alegerile locale și parlamentare, până la măsurile de carantinare luate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Acestea sunt cele mai vizualizate emisiuni Avocatul Diavolului, pe YouTube, în 2020.

Locul X

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Mergeți la vot duminică? Da, nu, de ce?

Înaintea alegerilor parlamentare din decembrie 2020, ascultătorii Europa FM au fost invitați la o discuție deschisă pe această temă și au fost întrebați dacă merg sau nu la vot și de ce.

Locul IX

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Marea „termometrizare”. Până unde merge libertatea de exprimare?

Vlad Petreanu și Cătălin Striblea i-au invitat pe ascultători la Avocatul Diavolului să judece limita libertății de exprimare. Poate statul să interzică formele de manifestare ale teoriei conspirației sau contestarea unor măsuri sanitare obligatorii?

Locul VIII

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Muncitori ieftini pentru agricultura din Germania și Italia

Vlad Petreanu și Cătălin Striblea au invitat ascultătorii să judece statul român la Avocatul Diavolului. Au procedat corect autoritățile când au ridicat restricțiile de circulație și carantină în plină pandemie?

Locul VII

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Dați-i o notă Guvernului!

Ascultătorii Europa FM au fost rugați să judece guvernul și să-i evalueze eforturile, după prima lună de covid-19 în România.

Locul VI

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Cum blocăm contagiunea? Măsuri mai dure sau comunicare mai bună?

Vlad Petreanu și Cătălin Striblea i-au întrebat pe ascultătorii Europa FM ce-i de făcut în România pentru încetinirea și oprirea contagiunii?

Locul V

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Au fost măsurile de carantină o exagerare sau nu?

La Avocatul Diavolului, Vlad Petreanu și Cătălin Striblea au discutat despre prima dată în istorie când măsurile de carantină ca răspuns la o pandemie au fost luate, practic, la nivel global. A fost aceasta o exagerare sau nu?

Locul IV

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Educația sexuală. Cu semnătură de la părinți sau obligatorie?

Întrebarea de la care Vlad Petreanu și Cătălin Striblea au pornit această ediție Avocatul Diavolului a fost dacă ascultătorii Europa FM cred că părinții trebuie, într-adevăr, să-și dea acordul scris pentru a lăsa copiii să participe la orele de educație sexuală sau cred că aceste ore ar trebui să fie obligatorii, indiferent de opinia părinților?

Locul III

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Investițiile Ungariei în Ardeal. Trebuie oprite sau nu?

În această ediție am judecat capacitatea statului român de a răspunde unor chestiuni de siguranță națională, în relație cu unul dintre vecinii săi și modul în care o face.

Ascultătorii au fost întrebați dacă trebuie sau nu să accepte statul român investiții din bani publici din Ungaria în Transilvania.

Locul II

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Cum va arăta România în următoarele șase luni? Sunteți optimiști sau pesimiști?

În iulie 2020, ascultătorilor Europa FM și s-a propus să facă un scenariu al viitoarelor șase luni. Cum credeau ei că va arăta România în următoarea jumătate de an?

Locul I

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Epidemia de coronavirus crește. Sunt necesare măsuri dure din nou?

În cea mai vizualizată ediție Avocatul Diavolului din acest an, ascultătorii au fost întrebați ce credeau că ar trebui făcut mai departe. Să continuăm pe aceeași linie a relaxării sau să impunem, treptat, măsuri mai dure?