Confidenţialitate

Arena lui Tolontan: Ovidiu Miculescu, directorul Radio România, călătorește la Business, de 6 ori mai scump decât directorul BBC, care merge la Economic și cu low-cost (AUDIO)

Cătălin Tolontan: “Peste 100.000 de euro a cheltuit Radio România cu cele 32 de deplasări în străinătate ale directorului Miculescu în ultimii doi ani”.

Într-un articol publicat pe tolo.ro, jurnalistul a descoperit mai exact că 110.000 de euro a cheltuit Radio România cu cele 32 de deplasări în străinătate ale directorului Ovidiu Miculescu în ultimii doi ani, făcând o comparație cu reprezentanta unui alt post public, din Marea Britanie. În timp directorul RRA merge la business class cu 1.200 de euro biletul, directorul BBC Helen Boaden a ales să zboare la clasa economic cu 207 euro biletul.

Printr-un comunicat trimis ziarului Gazeta Sporturilor, Radio România recunoaște acuratețea listei deplasărilor directorului Ovidiu Miculescu și precizează că ”deplasările se efectuează în baza mandatului acordat de Consiliu de Administrație, cu informare prealabilă și raport post-eveniment. Cheltuielile se înscriu în bugetul de deplasări aprobat la începutul anului în condițiile legii”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.