Antonia la Europa FM Live pe Plajă: “Azi am împlinit cinci luni de sarcină” – VIDEO

Sâmbătă, 30 iulie, în a doua seară a concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, Antonia a urcat pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, alături de Delia, Carla’s Dreams, Andra, VUNK şi Proconsul, dar şi de invitaţii surpriză Nicoleta Nucă, Dan Bittman şi Mihail.

Imediat ce a coborât de pe scenă, Antonia a fost aşteptată în backstage de Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM. 

Aflată pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016, Antonia s-a declarat impresionată de marea de oameni strânsă pe plaja dintre Venus şi Saturn.

“Încercam să mă zbat să văd pe toată lumea, să le fac cu mâna. Am avut foarte mari emoţii, dar am trecut peste. Lumea este foarte prietenoasă “, a spus Antonia.

Întrebată cum se simte ca mămică, cântăreaţa, însărcinată în cinci luni, a declarat că este deja obişnuită şi cunoaşte foarte bine procesul, fiind la treia sarcină.

“Sunt obişnuită, este al treilea copil. Ştiu cum e mersul. Azi am împlinit cinci luni de sarcină”, a declarat emoţionată Antonia.

De asemenea, Antonia a recunoscut că nu a ales încă un nume pentru băieţelul ei.

“Aşteptăm să vedem dacă ne mai vine ceva, dar momentan nu ne-am gândit”, a spus Antonia în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim