Confidenţialitate

Anchetatorii au găsit un cercel al Alexandrei în mașina suspectului

Anchetatorii au găsit, în mașina suspectului Gheorghe Dincă, un cercel al Alexandrei, fata dispărută în Caracal, pe care mama fetei l-a recunoscut cA fiind al fiicei sale, au declarat surse judiciare.

La perchezițiile de ieri, de la casa bărbatului, procurorii și polițiștii au găsit, în cenușa aflată într-un butoi metalic, mai multe fragmente de oase calcinate și 21 de bucăți de dinți de natură umană, mai susțin surse apropiate anchetei.

Tot acolo se aflau trei inele, un lănțișor, două fragmente de lănțișoare, precum și resturi de bijuterii cu urme de ardere.

La audierile de la DIICOT, suspectul a spus că nu o cunoaște pe fată și că nu a transportat-o cu masina. Gheorghe Dincă ar fi spus că și-a petrecut zilele de miercuri și joi  dezasamblând motoare vechi… iar vineri ar fi fost la piață.

Bărbatul a mai susținut că seara a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de țânțari.

La Caracal, principalul suspect în cazul dispariției fetei de 15 ani din Olt, este dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate căutările în lacul din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Sâmbătă, după ce a fost arestat, bărbatul a asistat la percheziții timp de 7 ore.

Când Gheorghe Dincă a fost dus înapoi în arest, sute de localnici aflați în fața casei i-au huiduit atât pe suspect, cât și pe anchetatori, pentru modul în care au acționat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Suspectul nu își recunoate faptele. Spune doar că a făcut foc pentru a se feri de țânțari. În cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 de dinţi de natură umană, iar în mașina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Și soția lui Gheorghe Dincă a fost prezentă la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal. La ieșirea din curte, s-a urcat într-un taxi, fără să facă declarații, dar a fost și ea huidită de oamenii strânși în fața casei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a trăit ani de zile în Italia, alături de cei trei băieți și de bărbat.

La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie și Poliția i-a interzis să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa. Vecinii spun că Elena a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni suspectul crimei a bătut-o, iar ea a plecat la unul din fii, într-un sat din apropiere.