Confidenţialitate

#AMAEFM cu Toader Păun și Sorin Niculescu. Cei doi realizatori au spus ce ar fi vrut să devină înainte să ajungă la radio – VIDEO

Seria #amaefm Ask Me Anything a continuat vineri, 12 iunie, cu Toader Păun și Sorin Niculescu pe contul de Twitter Europa FMunde cei doi realizatori au răspuns la orice întrebare însoțită de hashtagul #amaefm.

De la ora 13:00, cei care vă aduc la Europa FM Clubul de Seară, respectiv Ore de… au răspuns timp de 30 de minute oricăror curiozități, userii Twitter aflând inclusiv ce voiau să devină când erau mici și când nu făcuseră deocamdată cunoștință cu radioul. Astfel, înainte să intre în echipa Europa FM, Toader Păun a trecut de la dorința de a deveni preot pentru că îi plăcea coliva la dorința de a se face medic veterinar. Sorin Niculescu, în schimb, își dorea să devină… gunoier, doar pentru că îi plăcea ideea de a sta agățat de mașină.

 

#AMAefm este o serie de convorbiri săptămânale între realizatorii Europa FM și utilizatorii de twitter. #AMAefm are loc în fiecare vineri, de fiecare dată în spatele contului twitter/europafmromania aflându-se un alt jurnalist/ realizator de programe.

Conceptul Ask Me Anything, implementat în premieră în România de Europa FM, a început cu sesiunea #amaefm cu George Zafiu și Vlad Petreanu, gazdele matinalului Deșteptarea. Au urmat Moise Guran, realizatorul emisiunilor România în Direct și Avocatul Diavolului, Sorin Dragomir, directorul Știrilor Europa FM, și realizatorii Ciprian Dinu și Radu Constantinescu.