Confidenţialitate

Dăruiește ziua ta: Cum poţi înlocui cadourile simbolice primite de ziua ta cu un ajutor consistent pentru cei care au nevoie – VIDEO

Galantom, platforma de fundraising pentru organizații nonguvernamentale, a lansat oficial campania socială “Dăruiește ziua ta”, prin care îi încurajează pe cei care îşi serbează ziua de naştere ca, în loc să primească un cadou clasic, să îi îndemne pe cei dragi din jurul lor să facă o donație pentru un proiect social susținut de ei.

Toți cei care se aniversează în lunile care urmează și doresc să se alăture campaniei, o pot face foarte simplu, accesând site-ul galantom.ro/daruiesteziuata. Trebuie doar să aleagă o organizație și proiectul acesteia pe care doresc să îl susțină (poate fi o organizație din cele peste 100 înscrise pe Galantom.ro sau una propusă de ei). Apoi, își creează o pagină personală de fundraising, pe care o promovează online și offline, prin intermediul căreia se pot colecta foarte ușor donații online, prin plata cu cardul.

După primii trei ani de existenţă, platforma Galantom.ro a înregistrat rezultate impresionante: intermedierea unor donații de peste 2,4 milioane de lei, obținute de peste 1.900 de fundraiseri voluntari înregistrați pe site, și peste 100 de organizații înscrise.

În ultimii 3 ani, fundraiserii voluntari de pe site au colectat prin dăruirea zilei de naștere donații de peste 177.000 lei, iar platforma își propune pentru 2016, odată cu lansarea microsite-ului dedicat, ca proiectul să genereze în total donații de peste 100.000 lei pentru organizațiile beneficiare.

Printre persoanele publice care și-au donat evenimente din viața lor pe platforma Galantom se numară: Adrian Hădean , Toader Păun, Cornel Ilie, Amalia Enache, Andreea Raicu, Dragoș Bucurenci, Dana Rogoz şi Andreea Răducanu.

Campania de promovare “Dăruiește ziua ta” este susținută de un clip de prezentare realizat de The Big Film, care este inspirat chiar din povestea fundraiserilor, membri ai comunității Galantom, care au reușit să schimbe vieți: