#AMAEFM Ask Me Anything cu directorul Știrilor Europa FM. Cum a răspuns Sorin Dragomir la întrebările voastre – VIDEO

În săptămâna aniversară Europa FM, Directorul Știrilor Europa FM, Sorin Dragomir, a răspuns la orice întrebare pe Twitter vineri, 29 mai, de la ora 11.30. 

Întrebările adresate lui Sorin Dragomir pe contul de Twitter Europa FM, însoțite de hashtagul #amaefm, au variat de la profesia de jurnalism radio în general la activitatea echipei Europa FM în particular până la curiozități, cum ar fi: bâlbe din timpul jurnalelor, pasiuni și tabieturi personale.

 

 

Prin directorul său de știri, Sorin Dragomir, Radio Europa FM este promotorul reportajelor și interviurilor de forma lungă, fiind singura stație privată de radio care are emisiune specializată de reportaje (Lumea Europa FM, duminica de la ora 11.00), dar și emisiune dedicată exclusiv interviurilor cu personalitățile momentului – Interviurile Europa FM.

Pentru cei care nu au la îndemână radioul, Știrile Europa FM produc zilnic un jurnal pentru online cu cele mai importante informații ale zilei. Sorin Dragomir a lucrat pentru BBC România și este în echipa Europa FM de 8 ani.

#AMAEFM este o serie de convorbiri săptămânale între realizatorii Europa FM și utilizatorii de twitter. #AMAEFM are loc în fiecare vineri , de fiecare dată în spatele contului twitter/europafmromania se află un alt jurnalist/ realizator de programe.