Confidenţialitate

#AMAEFM Ask Me Anything cu Toader Păun și Sorin Niculescu, vineri pe Twitter

Seria de întrebări și răspunsuri cu oamenii din spatele vocilor atât de cunoscute ale emisiunilor Europa FM continuă vineri, 12 iunie. De la ora 13:00, Toader Păun și Sorin Niculescu vă așteaptă pe Twitter, gata să răspundă timp de 30 de minute oricăror curiozități într-o nouă sesiune #amaefm Ask Me Anything.

Sorin Niculescu, realizatorul emisiunii Ore de…, împreună cu Toader Păun, cel care vă aduce Clubul de Seară de luni până vineri, vor răspunde la orice întrebare primită pe contul de Twitter Europa FM însoțită de hashtagul #amaefm.

#AMAefm este o serie de convorbiri săptămânale între realizatorii Europa FM și utilizatorii de twitter. #AMAefm are loc în fiecare vineri, de fiecare dată în spatele contului twitter/europafmromania aflându-se un alt jurnalist/ realizator de programe.

Conceptul Ask Me Anything, implementat în premieră în România de Europa FM, a început cu sesiunea #amaefm cu George Zafiu și Vlad Petreanu, gazdele matinalului Deșteptarea. Au urmat Moise Guran, realizatorul emisiunilor România în Direct și Avocatul Diavolului, Sorin Dragomir, directorul Știrilor Europa FM, și realizatorii Ciprian Dinu și Radu Constantinescu.

#AMAEFM: Vezi cum au fost sesiunile precedente Ask Me Anything – VIDEO

https://www.youtube.com/playlist?list=PLASWSOcRkT0nEGZH1g3RcocV7sD7g1rBK