Confidenţialitate

Europa FM te invită la Therme Bucureşti să urmărim împreună Italia – Spania, cel mai așteptat meci din optimile de finală EURO 2016

În direct de la Therme Bucureşti, Clubul de seară te conectează la atmosfera de pe pe stadionul din Saint-Denis. Întâlnirea Italia – Spania, cel mai așteptat meci din optimile de finală EURO 2016, se vede pe cel mai mare ecran LED instalat vreodată în România, începând cu ora 19, iar atmosfera este transmisă de Toader Păun, în direct la Europa FM.

Pe noua plajă în aer liber din zona The Palm te așteaptă cel mai mare ecran led instalat vreodată în România (16×9 metri), iar pe plaja din zona Galaxy te așteaptă un alt ecran de 9×6 metri, totul pe masura pasiunii tale.

Cea mai tare experiență a Campionatului European de Fotbal este completată de echipa Europa FM, care pregăteşte mai multe surprize celor care urmăresc meciurile din campionat la umbra palmierilor. Toader Păun se va afla pe parcursul următoarelor zilei pe plaja din zona The Palm, de la Therme Bucureşti, de unde va transmite în direct şi emisiunea Clubul de Seară, începând cu ora 19.

Finala de acum 4 ani se joacă în optimile de finală în Franța! Partida dintre Italia și Spania din această seară de pe stadion din Saint-Denis, este una dintre cele mai aşteptate de la EURO 2016.

De la ora 22, o nouă întâlnire-spectacol, transmisă în direct pe cel mai mare ecran led instalat vreodată în România: Anglia – Islanda. Islanda a produs surpriza EURO 2016 și-a ajuns până în optimile de finală ale ediției din acest an. Dacă drumul ambiţioasei echipe se opreşte aici sau continuă la EURO 2016, vom descoperi împreună diseară.

Transport gratuit

Therme Bucureşti a suplimentat numărul de autobuze pe perioada Euro 2016 astfel încât toţi vizitatorii să poată ajunge în condiţii de siguranţă în oraş. În zona caselor de marcat şi pe site-ul therme.ro  găsiţi toate informaţiile privind orele de funcţionare şi programul curselor de autobuz.